• Nieuw product
Sinelco Paraffine Verwarmer Klein 2.7 Liter

Sinelco Paraffine Verwarmer Klein 2.7 Liter

Sinelco
7420016
€ 58,02
Incl. BTW

De Sinelco Paraffine Verwarmer Klein 2.7 Liter, een paraffine bad heeft een zeer verzorgende en verzachtende werking voor lichaam en gezicht. Je plaatst de paraffine tabletten in de verwarmer en wacht tot deze volledig zijn gesmolten. Voor de beste verzorging eindigt u de behandeling met een hydraterende créme.

Omschrijving

Bij het gebruik voor een gezichtsbehandeling laat u de paraffine tabletten smelten. Laat deze opwarmen tot de gewenste temperatuur van 45 graden. Als je wilt testen of de paraffine de juiste warmte heeft, kunt u dit makkelijk checken door een kleine hoeveelheid te testen op de pols. Zo voorkom je dat de paraffine te warm is voor de gewenste behandeling. Door middel van een penseel brengt u de gesmolten paraffine gelijkmatig aan. Voor het gezicht raden wij u aan een gaasmasker te gebruiken. Wikkel het behandelde lichaamsdeel in plasticfolie en laat dit vervolgens 20 minuten intrekken. Beëindig de behandeling met een hydraterende créme.

Productdetails

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.