Het kan zijn dat u nadat u uw bestelling heeft geplaatst, toch wilt af zien van de aankoop.
Wanneer u dit aan ons meldt heeft u 14 dagen de tijd om het product zonder opgaaf van reden terug te sturen naar ons.

Hieronder vindt u onze retour regels:

  • Voeg een briefje toe aan uw bestelling met uw naam en ordernummer.
  • Producten die geopend of gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden aangezien onze producten tot de bederfelijke waren behoren.\
  • Chemie, nagelproducten (zoals gellak), schoonheidsproducten (zoals cremes), pedicureproducten (zoals vijlen) kunnen niet retour gestuurd worden ivm hygiëne.
  • Indien mogelijk ontvangen wij de geretourneerde producten graag in hun originele verpakkingen.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
  • Nadat wij uw retour zending hebben ontvangen en aan de eisen is voldaan, maken wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug naar u over.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier onderaan op de pagina van onze algemene voorwaarden..


Stuur uw retour zending naar:
Majuba Hair & Beauty Products
Pieter Braaijweg 93-99
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

 

De ondernemer Majuba Hair & Beauty Products vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.