Serie Expert Metal Detox Shampoo 1500 ml

Serie Expert Metal Detox Shampoo 1500 ml

LOreal
E3549200
€ 40,54
Incl. BTW

L'Oréal Serie Expert Metal Detox Shampoo 1500ml is een unieke anti-metaal shampoo die het haar detoxt na kleuring, balayage of ontkleuring. De shampoo maakt het haar vrij van metaaldeeltjes die haarbreuk en onbetrouwbare kleurresultaten kunnen veroorzaken. Hierdoor heb je 100% betrouwbare kleurresultaten en 87% minder risico op haarbreuk. Het resultaat is haar dat er gezond uit ziet met elasticiteit, weerbaarheid en glans. De gepatenteerde anti-metal technologie bevat 10% Glicoamine, een klein molecuul dat in de haarvezel dringt om het metaal in de vezel te verwijderen.

Omschrijving

Door de L'Oréal Serie Expert Metal Detox producten te gebruiken na haarkleuring, balayage of blondering creëer je betrouwbare kleurresultaten. De hoeveelheid metaal in het haar is afhankelijk van de haarporeusiteit en de waterkwaliteit waarin we leven. Iedere keer na het wassen van het haar stapelen metaaldeeltjes -zoals koper- zich op in de haarvezel. Deze deeltjes kunnen verantwoordelijk zijn voor het afbreken en poreus maken van het haar en voor onbetrouwbare kleurresultaten. Met L'Oréal Serie Expert Metal Detox verwijder en neutraliseer je de metaaldeeltjes voor optimaal kleurresultaat. Extra fijn: L'Oréal Serie Expert Metal Detox is toepasbaar op alle kleur- en ontkleuringsmerken.

 

Gebruik: Breng 1 of 2 pompjes van de L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Shampoo aan na gebruik van de pre-treatment en de behandeling. Breng aan op nat haar en masseer het goed in. Spoel de shampoo vervolgens goed uit. Gebruik in combinatie met de andere producten uit de Metal Detox lijn van L'Oréal Serie Expert voor het beste resultaat.

Productdetails

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.