Serie Expert Metal Detox Pre-Spray 500 ml

Serie Expert Metal Detox Pre-Spray 500 ml

LOreal
E3549300
€ 72,48
Incl. BTW

L'Oréal Serie Expert Metal Detox Pre-Treatment Spray 500ml is een professionele voorbehandeling die metaaldeeltjes in het haar neutraliseert. Metaal in de haarvezel kan leiden tot onbetrouwbare, vlekkerige kleurresultaten bij haarkleuring, balayage en ontkleuringsservices. Gebruik de Metal Detox Pre Treatment Spray voor je start met kleuring, ontkleuring of balayage voor 100% betrouwbare kleurresultaten. De spray heeft een gepatenteerde formule met 10% Glicoamine, een klein molecuul dat in de haarvezel dringt om het metaal in de vezel te verwijderen. Hierdoor wordt het haar actief beschermt met optimale kleuropname. Het verhelderingsproces wordt niet beïnvloed en het resultaat is een homogeen en geoptimaliseerd kleurresultaat. De Metal Detox Spray zorgt voor beschermde kleurintensiteit, beter kleurbehoud, intense glans en tot 87% minder kans op haarbreuk.

Omschrijving

De hoeveelheid metaal in het haar is afhankelijk van de haarporeusiteit en de waterkwaliteit waarin we leven. Met L'Oréal Serie Expert Metal Detox bescherm je de haarvezel tegen metaaldeeltjes voor betrouwbare kleurresulaten bij haarkleuring, balayage en blondering. Iedere keer na het wassen van het haar stapelen metaaldeeltjes -zoals koper- zich op in de haarvezel. Deze deeltjes kunnen verantwoordelijk zijn voor het afbreken en poreus maken van het haar en voor onbetrouwbare kleurresultaten. Met L'Oréal Serie Expert Metal Detox verwijder en neutraliseer je de metaaldeeltjes voor optimaal kleurresultaat. Extra fijn: L'Oréal Serie Expert Metal Detox is toepasbaar op alle kleur- en ontkleuringsmerken.

 

Gebruik: Breng aan op droog haar en spray per lok van de aanzet tot de punt. Breng 8 tot 10 sprays aan op kort haar en 15 tot 20 op medium tot lang haar, met focus op de lengten van het haar. Kneed en kam het haar door om de pre-treatment optimaal te verdelen. Laat 3 tot 5 minuten aan de lucht drogen en voer vervolgens de kleurbehandeling of ontkleuring zoals gewoonlijk uit. Verzorg het haar na de behandeling met de Metal Detox shampoo, anti-deposit protector en haarmasker voor het beste resultaat.

Productdetails

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.