RED DEER Barber Clipper
RED DEER Barber Clipper
RED DEER Barber Clipper
  • Nieuw
RED DEER Barber Clipper
RED DEER Barber Clipper
RED DEER Barber Clipper

RED DEER Barber Clipper

Red Deer
90201632
€ 204,49
Incl. BTW

De Red Deer Barber Clipper is een tondeuse die niet te vergelijken is met welke andere professionele tondeuse dan ook! Krachtig, licht gewicht en geschikt voor links- én rechtshandig gebruik!

 

De Red Deer Barber Clipper is een professionele tondeuse die is ontwikkeld in samenwerking met kappers van over de hele wereld. Hierdoor bevat deze tondeuse uniek eigenschappen die geen enkel andere tondeuse heeft.

Omschrijving

De tondeuse is licht in gewicht (slechts 300 gram!), ontzettend krachtig en is geoptimaliseerd voor intensief gebruik. Dankzij het lichte gewicht wordt de belasting op spieren en gewrichten geminimaliseerd. Het apparaat heeft een krachtige DC motor die ontzettend stil en trillingvrij is. Bovenop de tondeuse zit een luxe ronde schakelaar waarmee je de keuze hebt tussen twee snelheden: 3900 of 4700 toeren.

 

Het snoer is 3,5 meter lang en het aansluitpunt aan de tondeuse draait 360 graden mee. Hierdoor ontstaat er geen tegendruk en heb je het gevoel volledig snoerloos te werken! Het snoer is gestoffeerd waardoor het een luxe uitstraling krijgt

Productdetails

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.