Nail Perfect Dippn 005 Foundation 25 gr
Nail Perfect Dippn 005 Foundation 25 gr
Nail Perfect Dippn 005 Foundation 25 gr
Nail Perfect Dippn 005 Foundation 25 gr

Nail Perfect Dippn 005 Foundation 25 gr

Nail Perfect
1299851068
€ 12,04
Incl. BTW

Maak op de gemakkelijkste manier de perfecte acrylnagels! Geef uw klant een alternatief voor de traditionele acryl en gel met dezelfde natuurlijke uitstraling en kwaliteit. Gebruik de Dippn 'poeders in combinatie met de NailPerfect Sticky Base en de NailPerfect Activator voor prachtige nagels in een paar eenvoudige stappen!

Omschrijving

Stap 1: Bereid de natuurlijke nagel voor zoals gewoonlijk.

Stap 2: Breng NailPerfect Sticky Base aan op de gehele nagelplaat. Let op: blijf een paar millimeter verwijderd van de nagelriem en zijwanden.

Stap 3: Breng NailPerfect Dippn 'poeder aan op de hele nagel door de nagel in de pot te dopen of gebruik de Nail Dipp Container. Laat het poeder 15 seconden intrekken. Tik met de vinger of gebruik een manicureborstel om het overtollige poeder te verwijderen.

Stap 4: Breng een tweede laag NailPerfect Sticky Base aan over de eerste dip zonder de nagelriemen aan te raken.

Stap 5: Breng een tweede laag NailPerfect Dippn'-poeder aan op de hele nagel door deze in de pot te dopen. Laat het poeder 15 seconden intrekken. Tik met de vinger of gebruik een manicureborstel om het overtollige poeder te verwijderen.

Stap 6: Breng een laatste laag Sticky Base aan en laat deze goed drogen!

Stap 7: Breng twee lagen Dippn 'Activator aan en laat het drogen (polijst indien nodig de nagel voordat je de Dippn' Activator aanbrengt).

 

Opties om de laatste laag toe te passen:

- Werk af met de Dippn 'Fast Air Dry Top Coat voor een hoge glans.

- Werk af met de Finish met Dippn 'Air Dry Top Coat Matt voor een matte look.

 

Masseer de nagel en nagelriemen met UPVOTED Nagelriemolie Sweet of Psycho voor een goede verzorging nadat de toplaag droog is.

Productdetails

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.